100 de ani de istorie – 100 de vise pentru România. Concurs dedicat Centenarului Marii Uniri

România din visele copiilor noștri va exista doar dacă și noi credem în ele!!!
Pentru cei 100 de ani de istorie pe care îi aniversăm în acest an, suntem datori cu cele mai frumoase vise pentru România următorilor 100 de ani, pe care trebuie să le înfăptuim fără echivoc.
Și cine are dreptul să viseze mai frumos și mai conștient decât copiii?

Prin acest concurs, dedicat Centenarului Marii Uniri, vrem să le dăm copiilor o țară, să viseze frumos pentru ea. Vom strânge un mănunchi de vise și le vom numi România lor!

Cel mai spectaculos, creativ și original vis despre România următorilor 100 de ani, realizat sub orice formă de exprimare artistică: eseu, poem, sculptură, dans, pictură, piesă de teatru, compoziție muzicală, etc., va fi premiat cu 100 de cărți de referință, care au marcat istoria, literatura și cultura României, în ultimii 100 de ani.

Concursul se adresează copiilor și tinerilor între 7 și 18 ani.
Perioada de desfășurare a concursului: 4 iulie – 4 septembrie 2018
Lucrările pot fi trimise atât pe pagina de facebook a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, cât și pe adresa office@fundatiadanvoiculescu.ro

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe Facebook

Promo

interlink.ro%20

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo

watchshop.ro%20

Stiri din Braila

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!