Gala poeziei sătmărene 2018

Biblioteca Județeană Satu Mare va fi gazda celei de a doua ediții a manifestării lirice intitulate „Gala poeziei sătmărene”. Evenimentul este organizat de Asociația Clubul Creatorilor Afirmarea și se va derula marți, 31 iulie 2018, cu începere de la ora 16, în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”.

Parte a proiectului „Promovarea în rândul tinerilor a efectelor pozitive pe care le au lectura și scrisul”, cofinanțat de Consiliul Județean Satu Mare, în baza Legii Nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, acest regal de poezie sătmăreană își va continua periplul prin alte localități ale județului, oferind participanților oportunitatea întâlnirii cu poezia sătmăreană de calitate, declară organizatorii.

La întâlnirea de mâine cu publicul sătmărean și-au anunțat participarea poeții George Vulturescu, Gheorghe Cormoș, Alexandru Zotta, Tipu Sălăjan, Dana Criste, Mihai Sas, Ioan Coriolan Anițaș, Vasile Mic, Ioan Nistor și Aurel Pop, care vor recita din creațiile proprii, dar și din poeme semnate de alți scriitori sătmăreni. Momentele muzicale vor fi asigurate de cantautoarea Georgeta Govor, acompaniată de Diu Oșan, și de interpreta de muzică populară Angela Muntean.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.