Ticker

6/recent/ticker-posts

Ministrul Culturii și Identității Naționale, vizită de lucru în județul Brăila

Ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer-Daniel Breaz, s-a aflat in 4 aprilie 2019, în județul Brăila, într-o vizită de lucru. Acesta a avut întâlniri cu autoritățile locale și cu reprezentanți ai instituțiilor din subordinea Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Discuțiile au vizat implicarea Ministerului Culturii și Identității Naționale în protejarea și promovarea patrimoniului material și imaterial din județul Brăila. “Sunt plăcut impresionat de infrastructura culturală dezvoltată pe care am regăsit-o în acest județ și observ un apetit foarte mare al brăilenilor pentru cultură, lucru ce mă bucură foarte mult. Este important pentru Ministerul Culturii și Identității Naționale să susțină proiectele care dau suflu vieții culturale orașelor din România. Îi asigur pe managerii  instituțiilor culturale, dar și pe reprezentanții autorităților locale, de sprijinul instituției pe care sunt onorat să o reprezint”, a precizat Ministrul Culturii și Identității Naționale.

Mai mult, în cadrul vizitei în județul Brăila, ministrul Valer-Daniel Breaz a vizitat Teatrul Maria Filotti, Muzeul Brăilei “Carol I”, Galeria de Artă Brăila și două ateliere de creație tradițională din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii