Dumitru Stefanescu - STEF si Ruxanda Ciuperca-RUXY au participat la 51-a editie a Expozitiei Nationale de Arta Naiva din Pitești

In perioada 25 octombrie-5 decembrie 2019,Muzeul Judetean Arges, Biblioteca Dinicu Golescu si Consiliul Judetean Arges au organizat a 51-a editie a Expozitiei Nationale de Arta Naiva pe simezele Muzeului Judetean din Pitesti.
 
Au participat 44 pictori si 5 sculptori, creatori de arta naiva din toate centrele culturale de creatie populara ale tarii.
 
"Trebuie sa recunoastem ca arta naiva romaneasca nu-si traieste deloc perioada sa de stralucire,dar poarta in sine pecetea sensibilitatii,moralitatii si chiar a capacitatilor intelectuale si imaginative a poporului care o genereaza" ,a precizat preotul Cosmin Bloju-inspector Patrimoniu Cultural.

Din partea Brailei au participat cu lucrari : Adina Stefanescu- BOBU-"Culesul perelor","La pasune in livada", Ruxanda Ciuperca-RUXY-"Rapirea din cabana","Poiana cu lalele",Existenta efemera" si Dumitru Stefanescu - STEF - Presedintele Uniunii Creatorilor de Arta- Braila cu lucrarile: "Obiceiuri populare","Culesul strugurilor","In Bala Brailei.
 
La manifestare toti au primit cate o Diploma de participare si Albumul Salonului cu toate lucrarile expuse.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.