Ticker

6/recent/ticker-posts

Dumitru Stefanescu - STEF si Ruxanda Ciuperca-RUXY au participat la 51-a editie a Expozitiei Nationale de Arta Naiva din Pitești

In perioada 25 octombrie-5 decembrie 2019,Muzeul Judetean Arges, Biblioteca Dinicu Golescu si Consiliul Judetean Arges au organizat a 51-a editie a Expozitiei Nationale de Arta Naiva pe simezele Muzeului Judetean din Pitesti.
 
Au participat 44 pictori si 5 sculptori, creatori de arta naiva din toate centrele culturale de creatie populara ale tarii.
 
"Trebuie sa recunoastem ca arta naiva romaneasca nu-si traieste deloc perioada sa de stralucire,dar poarta in sine pecetea sensibilitatii,moralitatii si chiar a capacitatilor intelectuale si imaginative a poporului care o genereaza" ,a precizat preotul Cosmin Bloju-inspector Patrimoniu Cultural.

Din partea Brailei au participat cu lucrari : Adina Stefanescu- BOBU-"Culesul perelor","La pasune in livada", Ruxanda Ciuperca-RUXY-"Rapirea din cabana","Poiana cu lalele",Existenta efemera" si Dumitru Stefanescu - STEF - Presedintele Uniunii Creatorilor de Arta- Braila cu lucrarile: "Obiceiuri populare","Culesul strugurilor","In Bala Brailei.
 
La manifestare toti au primit cate o Diploma de participare si Albumul Salonului cu toate lucrarile expuse.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii