Ticker

6/recent/ticker-posts

„Cartea grăitoare – Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” Galați” campanie on-line de provocare la lectură a scriitorilor book trailer

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” din Galați (România), fiind închisă publicului din cauza măsurilor luate în lupta împotriva coronavirusului, a lansat o campanie on-line de provocare la lectură a scriitorilor și book trailer cu titlul „Cartea grăitoare – Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” Galați”, pe pagina www.facebook.com/carteagraitoarebjvau, începând cu data de luni, 30 martie 2020.

În aceste condiții, ne dorim să fim permanent în contact cu cititorii noștri, motiv pentru care, în ciuda faptului că am suspendat activitatea cu publicul, ca măsură de prevenție, îi provocăm pe scriitori să facă cunoștință on-line cu cititorii, citind un fragment atractiv dintr-o carte scrisă de ei.

Cunoscând spiritul scriitorilor, suntem convinși că vor da curs cererii noastre pentru a menține împreună interesul viu pentru lectură și educație!

Suntem convinși că va fi o surpriză plăcută pentru cititorii noștri, să se întâlnească virtual cu scriitorii, la ei acasă!

Dacă titlul cărții este în bibliotecă, în descrierea ei, din catalogul on-line al instituției, va exista o trimitere la adresa unde va fi postată filmarea, iar pe facebook se va da adresa unde cartea tipărită se găsește descrisă în catalogul on-line al bibliotecii.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii