Ticker

6/recent/ticker-posts

Festivalul Naţional ETERNA EPIGRAMĂ a 31-a ediţie Cluj-Napoca, 26-28iunie 2020

Organizatorii festivalului sunt:Consiliul Local și Primăria Cluj-Napoca, Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca, Uniunea Epigramiștilor din România, Cenaclul ,,SATIRICON” al epigramiștilor clujeni.

Festivalul se va desfăşura în zilele de 26-28 iunie 2020, la Cluj-Napoca.

Se organizează Concursul Naţional ETERNA EPIGRAMĂ cu următoarele teme:
(1)”Climă și pedeapsă”- două epigrame
(2)Fără temă impusă - trei epigrame
Textele trebuie să fie inedite, nepublicate.

4. Reguli:
4.1. Participarea este permisă tuturor doritorilor, cu excepţia celor din judeţul Cluj.
4.2. Concursul va fi popularizat pigramiştilor din ţară şi celor de limbă română din Republica Moldova, Serbia, Germania, Anglia, Israel, Canada şi SUA;

5.Textele pentru concurs (cu motto) pe o pagină și datele personale pe pagina următoare,  se vor trimite pe adresa de mail gardaioan@yahoo.com, la Subiect scriindu-se „Pentru Concurs Eterna Epigramă 2020“. Avem speranța că cei care nu au calculator pot ruga pe cineva să-le tasteze textele și să le trimită prin mail.
Se va folosi fontul Times New Roman de 14.

6. Ultimul termen de trimitere a textelor este data de 29 mai 2020.

7. Regulamentul de desfășurare a Festivalului va fi postatpe site-ul Satiriconului: www.satiricon.ro, la fel și rezultatele concursului.

8. Alte precizări:
Relații suplimentare se pot obține la telefon: 0743.297834 Eugen Albu, 0745.657792 Gavril Moisa și 0745.067897 Petru-Ioan Gârda.

Înscrierea în concurs reprezintă dovada acceptării Regulamentului și condițiilor festivalului șia sumarea obligativității respectării lui, precum și a publicării textelor în Antologia Festivalului.
Câștigătorii concursului și invitații stabiliți vor fi anunțați telefonic sau prin e-mail, în timputil, urmând să-si confirme prezența.

9.Instituţiile care acordă sprijin organizatorilor sunt: Primăria şi Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca,  Casa de Cultură a Studenților, R.A.T.U. Cluj–Napoca și Ziarul Făclia de Cluj.

Director Centru de Cultură Urbană
Florian Moroșanu

Președinte„Satiricon”
Eugen Albu

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii