FESTIVALUL NAȚIONAL DE POEZIE „COSTACHE CONACHI” - Tecuci. Ediţia a XXVIII-a, 30 octombrie 2020

Casa de Cultură – Tecuci, în calitate de organizator, în colaborare cu Primăria Municipiului Tecuci, Editura Junimea - Iași și Uniunea Scriitorilor (Filiala Poezia – București), organizează, în data de 30 octombrie 2020, ediția a XXVIII-a a Festivalului Național de Poezie „Costache Conachi”.

Festivalul îşi propune să stimuleze creația literară a tuturor creatorilor de poezie care nu au debutat în volum şi să-i promoveze prin editarea cărții de debut în colecția NUMELE POETULUI la Editura Junimea Iași.

Participanții vor trimite aproximativ 60 - 80 de poeme, însoțite de un motto, în format electronic pe adresa  de email: festivaltecuci@yahoo.ro. 

Într-un alt email, trimis separat de lucrări, vor fi trimise datele autorului și același motto pentru identificare.

Lucrările vor fi redactate cu Font Times New Roman, Font Size 12, Line Spacing 1,5.
Câștigătorii concursului vor fi premiați de Editura Junimea prin editarea volumului/volumelor de debut în colecția NUMELE POETULUI.

Orice concurent care va transmite un text care nu-i aparține sau conține părți copiate va fi descalificat.
Vor fi descalificate lucrările autorilor care au publicat deja în volum creații proprii.

Organizatorul are drept de publicare a unui text sau a mai multor texte dintre cele înscrise la concurs în reviste/antologii/site sau alte materiale conexe, fără a mai cere acordul participanților.

Juriul va fi compus din membri ai UNIUNII SCRIITORILOR din România.
Regulamentul Festivalului Național de Poezie „Costache Conachi” poate fi consultat și pe site-ul Casei de Cultură Tecuci: www.culturatecuci.ro.Textele vor fi trimise 
până la data de 18 octombrie 2020, în variantă electronică e-mail: festivaltecuci@yahoo.ro respectând condițiile concursului.

Relaţii la tel. 0236/820 449; 0747614307,e-mail: festivaltecuci@yahoo.ro
CASA DE CULTURĂ TECUCI, 
Diana CIOCLU – manager interimar
Secretar al Festivalului Național de Poezie 
„COSTACHE CONACHI”,
Dan Vîță - referent

Scrieți un comentariu

Mai nouă Mai veche