Ticker

6/recent/ticker-posts

PREMIILE “CRISTIAN SǍILEANU” PENTRU ROMAN/NUVELĀ - 2020

Premiul roman - 750 euro Şi o invitaţie de douā sāptāmâni în insula Corfu.
Premiul nuvela - 750 euro Şi o invitaţie de douā sāptāmâni în insula Corfu.

Romanele şi nuvelele publicate în anul 2020 trebuiesc trimise în format PDF pânā pe data de 15 martie 2021 pe adresa andreca49dumitru@gmail.com.

Poetul şi istoricul Andreca Dumitru (aka Maica Tereza a literaturii române) este şeful juriului internaţional format din 9 juraţi. Ca sā se evite formarea de antipatii, de ranchiunā şi urā profesionalā, membrii juriului au cerut sā nu le facem public numele. Fiecare jurat va da o nota între 1-10 fiecārui roman şi nuvelă. Evident, romanul/nuvela cu cel mai mare punctaj va câştiga premiul.

Costul şederii în bojdeuca din insula Corfu va fi acoperit în totalitate de cātre gazdā – casā, masa, taverne, benzinā, electricitate, scaune, umbrele de plajă, etc. Gazda NU acoperā costul bāuturilor alcoolice (gin, vodca, whiskey, etc) şi al ţigārilor câştigātorilor. De asemenea, câştigātorii vor trebui sā îşi plāteascā drumul pânā în Corfu şi înapoi.

PREMIILE “CRISTIAN SǍILEANU” vin dintr’un “buzunar” privat.
Ele nu sunt relaţionate cu nici o asociaţie literarā sau de alt fel din România, nu depind şi nu sunt influenţate de nici o gaşcā, de nici o clicā, sau de nici un “aranjament” subteran.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii