Ticker

6/recent/ticker-posts

Revista aTeNT a Teatrului Naţional din Timişoara relansată

 


Teatrul Naţional din Timişoara a lansat numărul 2 al revistei aTeNT, serie nouă.

"Teatrul Naţional îşi continuă misiunea şi este aTeNT la Om, la cel din sală şi la cel de pe scenă. Cei doi - unul în sală, unul pe scenă - formează perechea, echilibrul comunicării, al creaţiei, al întâlnirii. Apropiaţi-vă mai mult de Oamenii de pe scenă, citindu-le gândurile, motivaţiile, preocupările în revista aTeNT", declară Ada Hausvater, managerul Naţionalului.

Într-adevăr, revista conţine informaţii despre spectacolele programate în luna februarie şi oferă cititorilor, prin interviuri, declaraţii, editoriale, fotografii etc., oportunitatea de a intra în lumea din spatele scenei. Prin intermediul revistei, cititorii se vor putea conecta cu ideile, motivaţiile, conceptele care construiesc spectacolele, cu oamenii din spatele personajelor, cu creatorii de imaginaţie din Teatrul Naţional.

Revista face parte din colecţia aTeNT, colecţie care a însoţit evoluţia Teatrului Naţional în ultimii 17 ani, într-o mare varietate de formule editoriale: revista aTeNT, care a apărut în perioada 2006-2010, colecţia aTeNT de caiete-program ale spectacolelor din repertoriu, colecţia aTeNT de cărţi de şi despre teatru.

Numărul 2/2022 al revistei costă 30 de lei şi a fost pus în vânzare la Teatrul Naţional. Revista aTeNT poate fi achiziţionată în foaierul Sălii Mari, respectiv în foaierul Sălii 2 înainte de spectacolele programate, precum şi de la Agenţia de bilete "Mărăşeşti", str. Mărăşeşti nr. 2, orar marţi - duminică, între orele 11-19.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii