Ticker

6/recent/ticker-posts

TNRS continuă seria evenimentelor online gratuite

 


Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu oferă publicului, și în luna februarie, evenimente culturale online cu acces gratuit. Seriile Daruri teatrale, Spectacole-lectură „Virgil Flonda” și Tradiții TO GO continuă cu episoade săptămânale și bisăptămânale.

Daruri teatrale și Tradiții TO GO sunt difuzate pe pagina de facebook și pe canalul de YouTube al TNRS, iar episoadele de Spectacole-lectură „Virgil Flonda” vor fi disponibile atât pe canalele TNRS, cât și pe cele ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

În zilele de sărbătoare, la ora 10:00, prin seria „Tradiții TO GO”, concept creat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, în parteneriat cu Muzeul ASTRA Sibiu, publicul este invitat să se bucure de o reinterpretare captivantă a sărbătorilor de peste an.
În zilele de joi și vineri, seria „Daruri teatrale” aduce publicului întâlniri online cu actorii TNRS, cu fragmente și monologuri din spectacolele Naționalului sibian.

În fiecare miercuri, la ora 11:00, prin intermediul secțiunii Spectacole-lectură „Virgil Flonda”, texte scrise atât de dramaturgi consacrați din canonul literar universal, cât și de autori contemporani, ajung la public. 

Un recital deosebit, realizat de studenții Departamentului de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu va fi difuzat în 14 februarie. De Ziua îndrăgostiților, 14 tineri vor prezenta 14 momente de poezie. 


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii