Ticker

6/recent/ticker-posts

Constantin Cotimanis deschide stagiunea la Teatrul George Ciprian din Buzău

 


Teatrul "George Ciprian" invită publicul iubitor de teatru, dar nu numai, la spectacol! Deschiderea stagiunii 2022 - 2023 are loc pe data de 17 septembrie, atunci când publicul are ocazia de a re/vedea spectacolul O viaţă, o şosetă, un vis şi o maşină de scris, cea mai recentă producţie a Teatrului "George Ciprian" Buzău, spectacol ce a avut PREMIERA la finele lunii iunie 2022.

Cei prezenţi pe data de 17 septembrie, ora 18:00 au ozacia de a se întâlni pe Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Diana Bagdasar şi Victoria Bobu.

Spectacolul O viaţă, o şosetă, un vis şi o maşină de scris este o comedie romantică unde un jurnalist, care îşi petrece timpul pe propria terasă, scrie o piesă de teatru inspirată din întâlnirile lui cu 3 femei de tipologii diferite: o femeie cu moravuri uşoare, o tânără în căutarea unei cariere artistice şi o profesoară divorţată! Mesajul piesei îndeamnă la a trăi clipa şi a fi fericit!

"Mesajul spectacolului este pornit de la o poezie a lui Jaques Prevert care te readuce cu picioarele pe pământ. În piesă este o replica pe care eu o iubesc!

'Principalul scop este să ieşi fericit de acolo de unde ai intrat, cu sau fără voia ta. Esenţial este să ieşi fericit!' " - Constantin Cotimanis

"Spectacolul O viaţă, o şosetă, un vis şi o maşină de scris este o comedie romantică, o comedie care ne pune pe gânduri. Toată povestea este despre viaţă şi despre faptul că trebuie să trăim viaţa din plin. Să nu o lăsăm să treacă pe lângă noi." - Daniel Bucur - regizor

"Eu plâng de fiecare dată la mesajul final, care spune că: 'Ziua este astăzi şi momentul este acum!' Să simţim totul acum, să nu lăsăm nimic pentru mâine, poimâine, pentru că apoi, după cum spune şi Bebe Cotimanis, cafeaua se răceşte părinţii îmbătrânesc, copiii cresc." - Victoria Bobu - actriţă

Spectacolul O viaţă, o şosetă, un vis şi o maşină de scris se joacă pe 17 septembrie, ora 18:00 la Teatrul "George Cirian" Buzău. Preţul unui bilet este de 40 ron - bilet întreg, 30 ron pentru pensionari - locuri limitate - şi 25 ron pentru elevi sau studenţi.

Biletele se pot cumpăra ONLINE https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php sau de la Teatrul George Ciprian.

Mai multe informaţii cu privire la spectacol şi bilete găsiţi pe www.teatrulgeorgeciprian.ro.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii