Ticker

6/recent/ticker-posts

Premianții Festivalului Concurs Întâlnirea epigramiştilor Brăila, 2022

 


Epigramistul Ion Diviza din Republica Moldova a căștigat premiul I al celei de a XXXV-a ediţii a Festivalului Concurs „Întâlnirea epigramiştilor”, iar Marele Premiu „Ştefan Tropcea” a fost acordat post-mortem epigramistului vâlcean Nichi Ursei.  

În cadrul  Galei Laureaţilor manifestării organizată de Casa de Cultură a Municipiului Brăila și Cenaclul Umoriştilor Brăileni (C.U.B.) „Ştefan Tropcea”, sâmbătă 1 octombrie 2022, la Sala „ProArte” a Centrului de Creație, au mai fost premiați Violeta Urdă (București) – locul II, Florin Rotaru – (Buzău) – locul III, Petru Ioan Gârda (Cluj-Napoca), Nicolae Bunduri (Brașov) și Gheorghe Constantinescu (Brașov) – mențiuni.  

Elis Rîpeanu (București) a primit Premiul Special al Casei de Cultură, iar premiul Special al Cenaclului „Ştefan Tropcea” a fost acordat lui Vasile Til Blidaru din Buzău.

Gala Laureaților a reunit câştigătorii concursului lansat în luna august a acestui an, provocare la care au răspuns 75 de concurenți din ţară şi din străinătate, trimițând câte două epigrame pentru fiecare dintre temele „Misit” şi „Maimuță”. Spectacolul a cuprins suite de epigramă şi poezie umoristică, condimentate cu muzică, în Marta Pîrvu și cantautorului Dumitru Popescu.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii