Ticker

6/recent/ticker-posts

Betty cea ocupată publicată de Reese Witherspoon a apărut la editura Pandora M

 


Reese Witherspoon, actriță și producătoare de film de la Hollywood, debutează în lumea cărților ilustrate pentru copii cu Betty cea ocupată publicată recent de Pandora M în colecția PanDa. Povestea este inspirată chiar de aventurile din copilăria autoarei.

"Mereu cântam și dansam așa că mi-am dorit să scriu o poveste despre o fetiță creativă și neastâmpărată în loc să scriu despre o fetița perfectă cu fundițe roz", mărturisea Reese Witherspoon într-un interviu. Ilustrațiile în culori vii și pastelate folosite de artista de origine chineză Xindi Yan completează textul captivant creat cu naturalețe de Reese Witherspoon. Autoarea declara pentru revista People: "Sunt încântată să împărtășesc Betty cea ocupată cu lumea și sper să inspire copiii, mai ales fetițele, să fie creativi, curioși, și să-și exploreze spiritul antreprenorial".

Personajul principal din cartea Betty cea ocupată de Reese Witherspoon este o fetiță exuberantă, blondă cu ochii albaștri, care are planuri mari și o inimă și mai mare. Betty este într-o continuuă mișcare, astăzi construiește turnuri mari de bloc, mâine roți de căruțe în jurul casei sau se joacă cu câinele „fantastic" al familiei, Frank, care este mai tot timpul un pic murdar. Și tocmai această caracteristică neplăcută a lui Frank face ca o idee măreață să-i vină lui Betty și cu puțin ajutor de la cea mai bună prietenă a ei, Mae, să transforme o catastrofă într-o afacere profitabilă.

Reese Witherspoon este actriță, mamă, iubitoare de câini, femeie de afaceri. 


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii