Concursul international de literatura „Ioan -Nicolae Cenda”

Scoala gimnaziala „Romul Ladea” din Oravita, judetul Caras-Severin, impreuna si cu sprijinul domnului Dan Cenda si al doamnei Adela Cotrut (Cenda), organizeaza in zillele de 30 Septembrie-1 Octombrie 2017, prima editie a Poemelor Carasului si a Concursului international de literatura „Ioan-Nicolae Cenda”.

Concursul, cu sesiuni de poezie si proza, este deschis tuturor creatorilor iar lucrarile, in trei exemplare, insotite de un CV-literar, vor fi trimise pana la data de 10 Septembrie 2017, pe adresa: Scoala Gimnaziala „Romul Ladea”, strada Zona Garii, localitatea Oravita, judetul Caras-Severin, cu mentiunea ” Pentru Concursul international de literatura: Ioan-Nicolae Cenda”.

Cazarea si masa vor fi suportate de catre organizatori, iar juriul, al carui presedinte este scriitorul Ioan Pavel Azap, va acorda mai multe premii, printre care si Premiul Special pentru proza „Maria-Mariana Cenda”.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Litera 13 pe retele sociale

Promo II

Postari populare

Etichete

Arhiva

Promo III

Contribuie

Litera 13 este o revistă literară deschisă oricăror colaboratori. Așteptăm opiniile și creațiile dumneavoastră pe adresa noastră de email. Cele mai bune vor fi publicate!

Turism Macin

Carti

Puteți trimite cărțile dumneavoastră pentru semnal sau cronici pe adresa redacției.