Ticker

6/recent/ticker-posts

Alexandru Gavrilovici, Marie Trottmann si Aurelian Bacan la SwiSSounds Brăila

Cel de al II-lea eveniment desfasurat in cadrul Festivalului "SwiSSounds" la Braila si sustinut de Alexandru Gavrilovici-vioara(Elvetia), Marie Trottmann-harpa(Elvetia) si Aurelian Bacan-clarinet(Romania).

Sambata 30 septembrie 2017, incepand cu ora 10:30, in Sala de Concerte a Palatului "Lyra", elevii din scolile brailene sunt invitati la spectacolul "Povesti muzicale pentru copii"

Alexandru Gavrilovici, violonist elveţian de origine română, este fondatorul “Academiei Sighişoara”, un festival internaţional de renume pentru tineri muzicieni din întreaga lume, care are loc anual la Sighişoara, începând cu anul 1993.
Marie Trottmann, harpistă de excepţie, docent la Academia de Muzică din Neuchatel/Elveţia, predă şi interpretează pentru “Academia Sighişoara” din 2012.
De origine brăilean, Aurelian Băcan este solo-clarinetist în cadrul Orchestrei Filarmonicii de Stat “Transilvania” din Cluj-Napoca şi doctorand al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”, rămânând foarte activ şi în domeniul compoziţiei.

Programul va cuprinde lucrari de George Enescu, Aran Haciaturian, Jacques Ibert, Bela Kovacs, Camille Saint-Saens, Constantin Silvestri si Igor Stravinsky.

Biletele pot fi achizitionate de la agentia de bilete a filarmonicii din Calea Calarasilor Nr. 52(Casa Tineretului), de luni pana vineri intre orele 8:00 si 18:00.
Pretul unui bilet este de 5 lei.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii