Ticker

6/recent/ticker-posts

Monitoriada 2019 Ediţia I. Concurs Internaţional de Poezie

Revista "Monitorul de Poezie" organizează prima ediţie a Concursului Internaţional de Poezie "Monitoriada 2019", deschis oricărui creator de poezie de limbă română.

Concursul are loc cu ocazia lansării numărului 12 al revistei, în decembrie 2019, la finalul primului an de existenţă. Vrem astfel să acordăm o şansă şi celor care nu au fost încă "monitorizaţi" şi publicaţi în revistă, să ne prezinte creaţiile lor, pentru că în restul anului redacţia revistei nu primeşte poezii direct de la autori.

Cei care doresc să participe la concurs vor trimite maxim 3 poezii, de preferinţă până în 24 de versuri, dar nu obligatoriu, prin mesaj pe pagina oficială a revistei www.facebook.com/monitoruldepoezie
cu specificaţia: pentru concurs Monitoriada 2019.

DOAR în perioada 15 septembrie - 1 decembrie 2019.

Va fi selectată câte o singură poezie de la fiecare autor, nu garantăm însă că toţi concurenţii vor fi aleşi, dar ne aşteptăm să trimiteţi cele mai bune poezii pe care le-aţi scris vreodată. Ne dorim să descoperim emoţie, prospeţime, originalitate, figuri de stil care să ne surprindă, diacritice şi corectitudine gramaticală. Autorii îşi dau acordul, prin înscriere la acest concurs, să le fie publicată poezia selectată în numărul 12 al revistei.

De asemenea se vor atribui diplome.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii