Ticker

6/recent/ticker-posts

UZPR organizează un salon de carte în luna martie

 


În a doua parte a lunii martie, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România împreună cu Fundaţia Ion I. Brătianu vor organiza ediţia din 2022 a Salonului de Carte al fundaţiei, devenit tradiţie la Palatul Brătianu de pe str. Visarion.

Desfăşurarea Salonului, dedicat, anul acesta, Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, va avea o durată de patru zile, evenimentul fiind însoţit de o expoziţie de pictură şi caricatură.

Perioada de desfăşurare a salonului o vom stabili până la sfârşitul lunii februarie. Precizăm, deocamdată, că va avea loc după data de 22 martie.

Participarea e gratuită dar limitată, în funcţie de capacitatea spaţiului alocat şi evoluţia situaţiei sanitare.

Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România, căreia îi este rezervată ediţia din acest an a salonului de carte organizat de Fundaţia Ion I. Brătianu, va fi reprezentată de cărţile apărute la Editura UZP, de publicaţiile Uniunii, dar şi de cărţile membrilor UZPR, apărute sub egida altor edituri.

Salonul se va desfăşura la sediul Fundaţiei Ion. I. Brătianu de pe Strada Visarion nr. 6. Membrii UZPR care doresc să fie prezenţi cu propriile cărţi sunt rugaţi să-şi anunţe participarea până în data de 4.03.2022, la adresa de e-mail editura@uzp.org.ro


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii