Ticker

6/recent/ticker-posts

Strada Nicolae Titulescu din Constanţa devine pietonală pe 30 iulie, cu ocazia One Night Gallery

 


Expoziţia de new media art One Night Gallery Love Les Ateliers Nomad va avea loc sâmbătă, 30 iulie, la Hotel Intim din Constanţa. Cu ocazia aceasta, str. Nicolae Titulescu, pe care se afla Hotel Intim, va fi închisă traficului auto, între orele 14:00 şi 02:00, pe segmentul dintre strada Dianei şi str. Doctor Ioan Cantacuzino.

Expoziţia, care are loc timp de o singură seară, va începe de la ora 21.00, iar accesul se va face în grupuri de câte 80 de persoane. Vizitatorii vor putea interacţiona cu instalaţiile expuse, care se desfăşoară pe trei etaje, putând să exploreze întreaga clădire timp de 15 minute.

Hotelul se va transforma într-un spaţiu al explorării, jocului şi interacţiunii, datorită instalaţiilor de artă create de artiştii acestei ediţii, Les Ateliers Nomad. Printre acestea se numără:
- Show de video mapping interactiv pe faţada clădirii şi un live performance, care va îmbina dansul contemporan şi new media art, prezentate de George.Inovaţie BCR
- VR journey, o experienţă de realitate virtuală
- DJ hotspot şi Interactive Lightroom, un spectacol coregrafiat de lumini, amplificate de glo
- Smoke Projection Tensions: o instalaţie de lumini şi fum, cu proiecţii volumetrice
- Frames: tablouri ce prind viaţă prin animaţii 3D, prezentate de ABSOLUT. Partener tehnic: Epson România.

Zona de socializare din grădina hotelului, unde sunt prezentate show-ul de video mapping de pe faţada clădirii, DJ hotspot şi VR journey, va putea fi accesată independent de intrarea în casă.

One Night Gallery a lansat şi un concurs pentru public, în urma căruia participanţii pot câştiga să facă parte dintr-un tur ghidat în celebrul hotel constănţean. Ghizii sunt studenţi ai Universităţii Ovidius din Constanţa. Mai multe detalii pe Instagram şi Facebook.

Aceasta este cea de-a doua ediţie One Night Gallery din 2022, prima având loc în Bucureşti, pe 18 iunie.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii