Ticker

6/recent/ticker-posts

August artistic în Focşani

 


În perioada 5-7 august 2022, Primăria Municipiului Focşani în colaborare cu instituţiile de cultură din subordine, Ansamblul Folcloric "Ţara Vrancei", Ateneul Popular şi Teatrul Municipal "Maior Gh. Pastia", oferă focşănenilor un prim weekend din seria evenimentelor culturale organizate sub egida "August artistic".

Astfel că, vineri 5 august 2022, de la ora 19.00 vă aşteptăm în Piaţa Unirii din Municipiul Focşani la o seară de muzică şi divertisment deschisă de un recital al tinerilor talentaţi din oraşul nostru: Carmen Teodora Cioară (voce) şi Johann Eduard Groza (pian). De la ora 19.30, pe scena din Piaţa Uniri vor urca cei din Grupul "Vouă", iar începând cu ora 21.00 inegalabila Monica Anghel va susţine un recital de poveste.

Seara de sâmbătă, 6 august 2022 va fi dedicată muzicii tradiţionale, toţi focşănenii sunt invitaţi să se prindă în horă cu artiştii de la Ansamblul Folcloric "Ţara Vrancei", de la ora 20.00. Îndrăgita interpretă Mioara Velicu va cânta în Piaţa Unirii de la ora 21.00.

În ultima zi din weekend, 7 august 2022, locuitorii Municipiului Focşani sunt invitaţi la un concert coral susţinut de Corul "Pastorala" din cadrul Ateneului Popular "Maior Gh. Pastia".

Toate cele trei seri de spectacol vor fi prezentate de Marilena Şerbănuţ.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii